Produse pentru Incontinenta

O mulțime de oameni urasc ideea de a folosi produse pentru incontinență – așa-numitele scutece pentru adulți, saci de colectare urina si catetere. Dar dacă ai o problemă cu incontinența de sex masculin aceste produse pot ajuta cu adevărat. Ele pot preveni accidentele jenante ce simplifica viața și de a crește încrederea dumneavoastră. Iata o trecere in revista a unora dintre opțiuni.

Ce sunt tampoanele pentru incontinenta urinara si alte produse absorbante?

In timp ce femeile cresc folosind tampoane unii oamenii pot găsi ideea destul de ciudata și dureroasa. Dar aceste produse pentru incontinență pot fi extrem de utile. Ele pot împiedica scurgerea pe hainele , de controlul mirosului și pentru a preveni iritarea pielii. Ce e si mai important este faptul ca te simti  protejat  si  te face sa te simti mult mai binesi in siguranta.

Desigur există  multe tipuri disponibile si de multe ori nu stim ce sa alegem.

Cea mai buna alegere depinde de simptome. Dacă sunteți doar cu scurgere ocazionala sau dribla, un colector de picurare – un înveliș absorbant căptușit care merge în jurul penisului – s-ar putea sa fie suficient de util.. Pentru cazurile usoare, un tampon pentru incontinență introdus în lenjeria de corp și prevazut cu o bandă adezivă ar putea să funcționeze eficient. Dacă întâmpinați incontinenta mai severa, o gardă mai mare sau pereche de lenjerie de corp absorbanta poate fi tot ceea ce ai nevoie. Unele de tip slip sunt lavabile; altele sunt de unică folosință. Dacă sunteți confuz despre ce tip va funcționa cel mai bine pentru tine, este sa va adresați medicului dumneavoastră pentru recomandările necesare.  Uneori poate dura ceva timp pana se gaseste un tip de produs pentru incontinenta care functioneaza si este  confortabil pentru tine.

Ce sunt catetere externe pentru incontinenta urinara?

Spre deosebire de catetere utilizate la spital, catetere externe pentru incontinenta de sex masculin sunt din silicon sau latex dispozitive care merg de-a lungul penisului in loc de in uretra, de obicei, laminate  ca prezervativele. Urina este trimisa printr-un tub într-un sac de drenaj. Unii oameni folosesc doar aceste dispozitive pe timp de noapte. Pentru a preveni scurgerile, este foarte important pentru a alege ce i se potriveste și să urmeze instrucțiunile producătorului.

Ce sunt sacii de urinare de drenaj pentru incontinență?

Saci de drenaj sunt doar saci de plastic care se  leaga de o cateter. Cele mai mari sunt numite „pungi de noptiera” și sunt agățate în apropierea patului. Cele mai mici poate fi purtat pe corp atașat la abdomen sau picior cu bretele.

Ce sunt underpads pentru incontinenta urinara?

Underpads sunt produse pentru incontinență tampoane impermeabile de bază sau capace care pot fi plasate pe mobilier sau saltele pentru a proteja împotriva scurgerilor. Au un nivel suplimentar de protecție.

Ce sunt pisoare și alți înlocuitori pentru toaletă?

Pisoare și alți înlocuitori de toaletă sunt recipiente de plastic pe care o persoana de sex masculin le utilizeaza la toaleta pentru a urina. Ele pot fi deosebit de utile atunci cand nu nu se poate ajunge la baie destul de repede.  Puteți păstra unul de pat și altul în mașină, în cazul în care rămâneți blocat undeva fără o baie.

Ce sunt clemele de incontinență pentru penis?

Ele pot suna neplăcut, dar pentru unii oameni, clemele penisului – numite și „dispozitive de compresie externe” – pot face o mare diferență. O cantitate mică de presiune exercitată asupra penisului poate închide temporar pe uretra, oprindu-se orice scurgere potențiala. Partea care se potrivește în jurul penisului este spuma moale și nu ar trebui să fie incomoda. Aceste dispozitive nu sunt potrivite pentru toata lumea, deci discutați cu medicul dumneavoastră. Utilizarea lor de prea multe ori ar putea cauza probleme de circulație, iritatii ale pielii si stricturi. În general, acestea sunt menite doar pentru a fi utilizate pentru cateva ore in caz de nevoie.

Unde puteți găsi produse de incontinenta urinara pentru bărbați?

Tampoane de incontinenta si lenjerie de unică folosință sunt de obicei disponibile la farmacii și supermarket-uri. Pentru alte produse pentru incontinență de sex masculin,  trebuie mers laun magazin de aprovizionare medicala.

Dacă sunteți îngrijorați de achiziționarea de produse pentru incontinență  de folos sunt , site-uri on-line. Trebuie doar cautat ce trebuie ca sa se poata găsi  un Superstore online sau o companie de aprovizionare medicală. Cu toate acestea, înainte de a consuma o gramada de bani pe un produs incontinenta de sex masculin, discutați cu un medic pentru a vă asigura că ce va trebuie va si ajuta.

Cum se utilizează produsele de incontinenta urinara?

Unii barbati nu doresc să încerce produse incontinenta urinara, deoarece ei simt ca este un semn de înfrângere. Odată ce încep să cumpere tampoane ei cred vor utiliza tot restul vieții . Dar o mulțime de oameni ar putea avea nevoie  de produse de incontinență doar temporar. De exemplu, dacă ați avut doar o interventie chirurgicala de prostata folosind unele dintre aceste produse pot ajuta să obțineți un timp mai bun de vindecare. Alți oameni se bazează pe produse pentru incontinență pentru o perioadă scurtă de timp cand medicii  descopera cauza principala a problemei din timp.

Gândiți-vă la produse pentru incontinență ca instrumente valoroase pentru a vă ajuta să obțineți linistea necesara. Acestea  pot fi dupa caz o soluție pentru a îmbunătăți foarte mult calitatea vietii.

Articol citit de 7760 persoane