Disfunțiii sexuale

Disfuncțiile sexuale sunt definite ca porbleme care apar în timpul oricărei faze a ciclului răspunsului sexual, indiferent că vorbim despre excitare, platou, organsm și rezoluție.

Disfuncțiile sexuale pot să fie cauzate fie de afecțiuni, între care diabet zaharat, afecțiuni ale inimii, tulburări neurologice, dezechilibre hormonale, boli cronice, insuficiență renală ori hepatică, dar și de probleme psihologice, între care stres, anxietate, îngrijorare cu privire la performanțele sexuale, probleme în relație ori traume.

În ceea ce privește disfuncțiile sexuale, ele pot fi tulburări de ejaculare, atunci când ejacularea este precoce, adică are loc imediat după penetrare, tardivă, când are loc foarte greu sau retrogradă, când sperma este forțată în vezica urinară.

Există de asemenea, disfuncție erectilă, care este definită ca incapacitatea de a menține o erecție, însă poate să apară și inhibarea dorinței sexuale, când are loc pierderea libidoului. De cele mai multe ori, ea este cauzată atât de factori fizici, cât și psihologici, precum anxietate, depresie ori probleme în relația de cuplu.

 • Prostatan, 60cps.

  65,00 RON
  Prostatan este un supliment alimentar recomandat bărbaților care...
  0 recenzii
 • Prostatan - Pachet 3 luni

  195,00

  179,00 RON

  Recomandat persoanelor care se confruntă cu probleme de prostată,...
  0 recenzii
  - 9%
 • Prostatan - Pachet 2 luni

  130,00

  115,00 RON

  Recomandat persoanelor care se confruntă cu probleme de prostată,...
  0 recenzii
  - 12%