.
100% Produse Bio

Astm

Extrem de întâlnită și foarte neplăcută, astmul bronșic este o afecțiune ce constă în limitarea fluxului de aer din căile respiratorii, fiind cauzată de inflamarea cronică a acestora.

Astmul bronșic se manifestă prin apariția unor simptome precum tuse subită, ce apare de obicei în timpul nopții ori în urma unei reprize de râs, prin apariția senzației de presiune, dispnee, adică apariția senzației de sufocare, dar și prin respirație șuierătoare, ceea ce reprezintă un mare disconfort pentru bolnavi.

Astmul bronțic este o afecțiune ce poate fi declanțată de alergii, între care alergie la praf, polen, păr de animale, dar și de infecții virale, fluctuații de temperatură, fum de țigară, substanțe cu efect iritant ori efort fizic nedozat corespunzător.

Astfel, astmul este de mai multe tipuri, precum cel alergic, care este declanșat de o alergie, ocupațional, fiind întâlnit în rândul persoanelor care lucrează în medii industriale ori astm al copilăriei, care apare inițial sub forma simptomelor unei viroze banale.

În ceea ce privește complicațiile, astmul poate duce la scăderea calității somnului și a vieții, îngustarea căilor respiratorii, apariția crizelor de astm severe, ce pun viața în pericol a pacienților.

  1. 1
  2. 2
Acum 42 min. Nicoleta Z. a comandat 5 produse de 1730 lei