.

Miopie

Miopia este descrisă ca fiind un defect al vederii, ce se manifestă prin imposibilitatea de a distinge obiecte situate la o distanță mai mare.

Miopia poate să apară la orice vârstă, inclusiv în cazul copiilor, adolescenților ori bătrânilor și poate duce la numeroase complicații, între care calitate redusă a vieții, oboseala ochilor, siguranță redusă, dar și apariția altor probleme ale ohcilor, între care deplasare de retină, glaucom, cataractă și maculopatie miopă.

De cele mai multe, această problemă apare din punct de vedere genetic, întrucât 85 la sută dintre părinții miopi au la rândul lor copii care se confruntă cu această problemă.

De asemenea, miopia poate să apară și din cauza unor afecțiuni, precum retinopatie de prematuritate, boli de colagen, precum sindrom Marfan, Ehlers-Danlos, afecțiuni metabolice congenitale ori genetice.

Aceasta se manifestă prin vederea încețoșată a obicetelor, dificultate de a vedea în timpul condusului, în special noaptea, dar și prin frecarea frecventă a ochilor.

  • Imune 369

    299,00 RON
    Imune 369- tonus, vitalitate, imunitate.
    3 recenzii