.
100% Produse Bio

Epilepsie

Epilepsia este definită ca fiind o boală cronică a creierului și care se manifestă prin convulsii recurente, episoade scurte de mișcare involuntară a unei părți a corpului - epilepsie parțială ori a întregului corp, caz în care vorbim de epilepsie generalizată. Uneori, în anumite cazuri, acestea sunt însoțite de pierderea cunoștinței și a contrului funcțiilor intestinului gros sau ale vezicii urinare.

Cauzată fie de afecțiuni ale creierului, precum prezența unei tumori, de boli infecțioase, precum meningită, SIDA ori encefalită virală, de autism ori neurofibromatoză sau chiar de gene, epilepsia este o boală care apare la copii sub 17 ani ori la persoane vârstnice, în cazul celor care au depășit 60 de ani.

Epilepsia este o afecțiune ce se manifestă, în general, prin apariția unei stări de confuzie, prin mișcări necontrolabile ale mâinilor și picioarelor, prin pierderea cunoștinței ori prin apariția unei stări de alienare față de mediul înconjurător ori prin apariția unei senzații de frică și anxietate.

Acum 33 min. Epure R. a comandat 5 produse de 1214 lei