.
100% Produse Bio

Depresia

Depresia este o problemă cu care se confruntă milioane de persoane din toate colțurile lumii, iar potrivit specialiștilor, este descrisă ca fiind un sentiment persistent de tristețe, pesimism și lipsă a interesului pentru orice activitate, inclusiv pentru viață.

Cauzată în general de pierderea unei ființe iubite, dar și a locului de muncă, pensionare ori alte probleme, depresia este o boală ce-și face apariția în urma unor momente dramatice ori stresante. De asemenea, poate să fie declanșată și de consumul unor medicamente ce determină modificări chimice la nivelul creierului, între care boala Parkinson, artrită, probleme tiroidiene, cancer ori accident vascular cerebral.

Depresia este o afecțiune ce se manifestă prin schimbarea bruscă a obiceiurilor alimentare, prin pierderea apetitului, prin lipsa de energie ori oboseala cronică, reducerea puterii de concentrare, anxietate, sentimentul de tristețe accentuată, pierderea încrederii în propria persoană, gânduri morbide, apatie, letargie, nevoia de izolare, reducerea interesului sexual. De asemenea, în cazul persoanelor în vârstă, depresia se poate confrunta și cu iritabilitate, dureri și chiar forme de demență.

  1. 1
  2. 2
Acum 17 min. Lazăr T. a comandat 3 produse de 1422 lei