.
100% Produse Bio

Articulații

 

Durerile articulare sunt descrise ca fiind acele senzații de disconfort și iritație ce afectează articulațiile corpului. De cele mai multe ori, ele apar în urma unui traumatism fizic, precum un accident ori sunt provocate de o boală.

Durerile articulare se manifestă, în general, în cazul persoanelor cu vârste de peste 40 de ani și afectează încheieturile mâinilor, ale brațelor, șoldurilor și ale genunchilor. Ele pot fi cauzate și de artrită reumatoidă, bursită, fibromialgie, osteoporoză, gută, infecția osului, accidentări, hepatită, gripă, tendintă, boli autoimune, precum lupus, psoriazis ori rahitism.

De asemenea, ele pot fi cauzate și de stilul de viață, de vârstă, de istoricul familial, de sex, precum și de istoricul medical, întrucât persoanele care se confruntă cu malformații, cartilaje ori probleme ale articulațiilor au un risc mai mare de a dezvolta dureri articulare.

Principalele simptome date de durerile articulare pot fi și senzații de amorțeală, furnicături ori rigiditate, precum și diminuare a flexibilității mișcării. Durerile articulare sunt de mai multe tipuri, între care cervicală, lombară, articulară a degetelor mari de la mâini, articulară de șold, de genunchi și a articulațiilor degetelor.

  1. 1
  2. 2
Acum 20 min. Cristina C. a comandat 5 produse de 812 lei