.

Boala Lyme

Descrisă ca fiind o afecțiune infecțioasă, ce se transmite prin mușcătura căpușelor infectate cu bacteria Borrelia Burgdoferi, boala Lyme se manifestă prin apariția unei eurpții roșii, circulare, dar poate să determine și apariția unor simptome asemănătoare gripei, dar și lipsă de energie, dureri de cap ori dureri musculare și articulare.

Netrată la timp, boala Lyme poate să afecteze pielea, articulațiile, sistemul imunitar și inima la câteva luni de la infecția inițială. Astfel, pot să apară erupții cutanate, extinse, durere, slăbiciune, amorțeală în brațe și în picioare, incapacitatea de a folosi mușchii feței, dureri de cap ori leșin, memorie slabă și incapacitate de concentrare, episoade scurte de durere, palpitații.

În cazul în care boala Lyme ajunge în fază cronică sunt afecctate articulațiile, nervii și creierii, astfel că simptomele pot fi descrise prin apariția artritei, amorțeală și furnicături în mâini, picioare ori spate, oboseală cronică, incapacitate de a controla mușchii feței, probleme cu memoria, probleme cu inima.

  • Imune 369

    299,00 RON
    Imune 369- tonus, vitalitate, imunitate.
    3 recenzii