.
Comenzi Online Non-Stop

Termeni și condiții

Introducere

www.medicinas.ro este un website administrat și întreținut de către S.C. Medicinas S.R.L., o societate cu sediul în București, Str. Rodiei 37, Sector 3 Bucuresti, înregistrată la Registrul Comerțului J40/13566/2016, cod unic de înregistrare CIF RO36637510.

Drepturi de autor sau Copyright

Întreg conținutul site-ului www.medicinas.ro, între care imagini, texte, grafice, simboluri dar și elemente de grafică web, scripturi, programe sau alte date - este proprietatea www.medicinas.ro și a furnizorilor săi, astfel că este protejat de Legea drepturilor de autor dar și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Este interzisă folosirea oricăror elemente amintite mai sus fără acordul în scris al www.medicinas.ro. În caz contrar, se pedepsește conform legilor în vigoare.

Limitări ale responsabilităților

Medicinas S.R.L. nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi responsabilă pentru pagubele apărute în urma folosirii în orice fel a produselor achiziționate de pe acest portal web. De asemenea, Medicinas  nu oferă nicio garanție privind funcționarea acestui site, informația, conținutul, produsele de pe site, precum și potrivirea lor cu un anumit site. Nu garantăm că acest portal web, e-mail-urile trimise în numele www.medicinas.ro sunt lipsite de viruși ori alte componente ce au efecte negative.

Mărci

Medicinas garantează fiecărui utilizator, în interes personal, acces limitat pe acest portal web, însă nu îi conferă dreptul de a descărca, de a modifica, nici parțial și nici integral site-ul. Este, de asemenea, interzisă reproducerea parțială sau integrală a site-ului, copierea, vinderea/revinderea ori exploatarea portalului web în orice altă manieră, în scopuri comerciale ori contrare intereselor www.medicinas.ro, fără acordul proprietarului.

Accesul la www.medicinas.ro

Medicinas garantează fiecărui utilizator, în interes personal, acces limitat pe acest portal web, însă nu îi conferă dreptul de a descărca, de a modifica, nici parțial și nici integral site-ul. Este, de asemenea, interzisă reproducerea parțială sau integrală a site-ului, copierea, vinderea/revinderea ori exploatarea portalului web în orice altă manieră, în scopuri comerciale ori contrare intereselor www.medicinas.ro, fără acordul proprietarului.

Comentarii, comunicări și alte date

Persoanele care accesează sau care vizitează www.medicinas.ro pot să scrie comentarii în dreptul produselor comercializate pe portalul web, pot să transmită sugestii, idei, întrebări dar și alte informații. Trebuie, însă, să aibă în vedere faptul că nu sunt permise mesajele care au un conținut ilegal, obscen, amenințător, defăimător ori care tulbură viața privată a altor persoane. De asemenea, sugestiile postate pe www.medicinas.ro trebuie să nu încalce drepturile la proprietate intelectuală, să nu conțină viruși ori texte ce conțin promovarea altor campanii, mail-uri în masă ori alte forme de SPAM.

Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail ori care doresc să transmită mesaje electronice în numele unei alte persoane fizice ori juridice vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare. De asemenea, www.medicinas.ro își rezervă dreptul de a șterge astfel de conturi identificate pe site și nu va putea fi obligată la niciun fel de despăgubiri.

În cazul în care un utilizator trimite sau afișează materiale ori documente, acestea vor intra imediat în posesia Medicinas Bio Plus SRL, care își rezervă dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate ori de a distribui aceste conținuturi oriunde în lume, indiferent de mijloace. Este garantat, însă, că dreptul de licență va fi transmis împreună cu utilizarea numelui asociat unui astfel de conținut, fără a cauza prejudicii niciunei persoane.

Securitatea informațiilor

www.medicinas.ro utilizează măsuri de securitate pentru a preveni pierderea, alterarea ori folosirea greșită a informațiilor care se află în posesia noastră. Societatea, însă, nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații ce sunt cauzate de erori ale softului cu care este conceput ori pe care este găzduit portalul web și nu răspunde nici pentru erorile ce ar putea să apară în securitatea server-ului ce găzduiește portalul web.

Parteneri

Medicinas  deține contracte de revânzare cu reprezentanți importanți ai produselor ce sunt prezente pe portalul nostru. Ăn ceea ce privește calitatea produselor, autenticitatea mărcii ori alte nelămuriri, utilizatorul este obligat să se adreseze fie reprezentantului mărcii respective ori importatorului din România.

Returnarea produselor farmaceutice sau carti 

Produsele disponibile pe www.medicinas.ro se pot returna în maximum 14 zile de la data primirii comenzii confirmate de AWB-ul curierului. Se acceptă doar returul produselor al căror ambalaj este intact, nedeteriorat. 

Excepție: Cărțile nu pot fi returnate sub niciun fel de motiv.

Greșeli de tipărire

Medicinas  și furnizorii săi nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele greșeli de tipărire ori de afișare a prețurilor, a caracteristicilor ori a imaginilor. În cazul în care prețul unui produs ori unele caracteristici au fost introduse greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, societatea își rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp cu privire la eroarea apărută.

Garanția produselor si Disclaimer

Produsele achiziționate de pe www.medicinas.ro beneficiază de garanția obișnuită a fiecărui brand în parte. Astfel, fiecare produs va fi însoțit de certificatul de garanție a producătorului, dacă este cazul.Mentionam ca suplimentele alimentare sunt bazate pe plante, insa exista persoane care pot fi alergice la unele ingrediente. In cazul in care sunteti alergici la anumite substante va rugam sa nu le utilizati. Medicinas informeaza conform legii a nu se folosi de catre persoanele alergice la oricare dintre ingrediente si nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care persoanele informate despre acest aspect au comandat pe proprie raspundere. 

Taxe suplimentare

Pentru achiziționarea de produse pe www.medicinas.ro, clientul va plăti prețul produsului și cheltuielile de expediție. Medicinas SRL nu percepe nicio altă taxă sumplimentară.

Condiții legale

Portalul web www.medicinas.ro funcționează având în vedere prevederile legale ale Statului Român.

Dispute și conflicte

Orice conflict apărut între Medicinas  și un client va fi rezolvat pr cale amiabilă prin înțelegerea între cele două părți. În cazul în care acest lucru este imposibil se vor aplica prevederile legale românești, solutionarea conflictelor fiind de competența instanțelor românești.

Dispoziții finale

În cazul în care oricare dintre clauzele enumerate mai sus va fi găsită nulă ori nevalidă, indiferent de cauză, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte cauze. De îndată ce un utilizator a lansat o comandă, acesta a acceptat condițiile și termenii de utilizare, precum ar fi fost încheiat un contract valabil.

Acum 56 min. Mandi A. a comandat 1 produs de 479 lei