.
100% Produse Bio

Diabet

Diabetul este o afecțiune întâlnită în rândul a sute de mii de români. De cele mai multe ori, diagnosticul este pus târziu, întrucât bolnavii ignoră simptomele, pe care nu le consideră severe.

Diabetul este de două tipuri, și anume de tip 1, când simptomele apar în decurs de câteva săptămâni. Acesta se manifestă prin apariția unor simptome, precum foame, oboseală, urinare frecventă și sete excesivă, dar și prin vedere încețoșată. De asemenea, diabetul de tip 1 se manifestă și printr-o pierdere în greutate neintenționată, dar și prin greață și vomă, întrucât organismul se hrănește mai mult din lipide.

Diabetul de tip 2 se manifestă prin senzația frecventă de sete, urinare frecventă și abundentă, vedere încețoșată, stare de iritabilitate, furnicături și amorțeală în mâini și picioare, răni care se vindecă greu, dar și infecții fungice, la picioare, gură, unghii, care apar frecvent.

În cazuri grave, când glicemia nu este ținută în frâu poate să ducă la probleme grave ale inimii și vaselor de sânge, rinichi, ochi, dar și ale sistemului nervos.

Acum 45 min. Sanda S. a comandat 7 produse de 1686 lei