.
100% Produse Bio

Anxietate

Anxietatea se manifestă sub mai multe forme, între care atacuri de panică, fobie, anxietate socială și se poate manifesta chiar și prin apariția unor probleme ale somnului ori prin prezența unor temeri iraționale.

Cauzată de incapacitatea de autocontrol, anxietatea este descrisă ca fiind o mobilizare exagerată a energiei psihice și  poate să determine intensificarea fluxului sanguin din mușchi, dar și scăderea puterii de concentrare. De asemenea, atunci când anxietatea scapă de sub control, persoanele care experimentează acest sentiment se pot confrunta cu sentimente de panică ori teroare, dar pot dezolta și anumite ticuri nervoase, modificări ale ritmului de somn, dificultăți de concentrare, gândire repetitivă, migrene, dureri de cap, dureri abdominale, greață, indigestie, palpitații, oboseală accentuată.

Conform experților, anxietatea este de mai multe tipuri, între care tulburare de anxietate generalizată, tulburare de panică, tulburare obsesiv-compulsivă, fobie socială, fobii specifice, precum de păianjeni, câini, șerpi, înălțime și tulburarea de stres posttraumatic.

Acum 38 min. Manea A. a comandat 4 produse de 821 lei