Pachetul pentru 2 luni conține 4 flacoane și veți primi GRATUIT la prima comanda cartea ”Ce mănânci ca să combați cancerul”.
135 cps.
SPRIJIN REAL PENTRU ÎNVINGĂTORI
Este un supliment alimentar complex, conține ingrediente esențiale hrănirii celulelor noastre, multiplicării lor normale, elemente care distrug celulele bolnave, anormale și defecte, care ajută la reechilibrarea funcționării organelor și furnizează un plus de energie.
Tehnologia de obținere a produsului constă într-o dublă fermentație aerobă și anaeorobă a polenului și a altor produse naturale în otet de Kombucha.
Fermentația ingredientelor este facută în oțet de Kombucha, obținut din ceai de Kombucha combinat cu un amestec de plante, care cresc absorbția și potențează acțiunea substanțelor active din celelalte ingrediente ale produsului. Kombucha este bogată în enzime, probiotice, prebiotice și postbiotice care reechilibrează microbiomul, refac flora intestinală și contribuie la eliminarea mai eficientă a toxinelor. Prin combinarea ingredientelor sub formă de pulbere cu cele fermentate în otet de Konbucha efectul fiecărui compus natural din compozitia ONCONOVICAL este amplificat, intensificat și sunt favorizate reactiile fiziologice normale din organism. În compoziție sunt plante cu efect de stimulare a imunității, care inhibă și distrug celulele bolnave, astfel crește puterea de luptă cu boala. Altfel spus, crește numărul de “soldați” din organism care luptă cu “dusmanul“– celulele bolnave, tumorale. Cu cât avem mai mulți “soldati” în organism, care au tehnici și arme diferite în această luptă grea, șansele să fim învingători sunt mult mai mari.
Pentru obtinerea ONCONOVICAL s-au folosit tehnici străvechi aduse la standardele tehnologiei moderne de prelucrare a ingredientelor. Prelucrarea este fără utilizarea de produse chimice de sinteză. Totuși metodele de obținere duc la păstrarea, chiar înnobilarea ingredientelor active din fiecare component natural.
Cele 19 ingrediente, atent alese de specialiști în urma testărilor, metoda eficientă de prelucrare și obținere, atribuie produsului ONCONOVICAL excelente proprietăți imunomodulatoare, antioxidante, antitumorale, nutritive, detoxifiante, antiinflamatoare și antiinfecțioase.
Oțet de Kombucha⁕ - apă purificată, zahăr, cultură de Kombucha, oțet de mere, pulberi din plante: frunze de Ceai verde (Camelia sinensis), rizom de Ghimbir (Zingiber officinalis), frunze de Busuioc (Ocimum basilicum), fructe de Piper negru (Piper nigrum), fructe de Ardei iute (Capsicum annuum).
Otet de Kombucha: este obținut prin fermentarea ceaiului de Kombucha – minim 30 zile. Drojdiile transformă zahărul în alcool, apoi bacteriile consumă alcoolul și îl transformă în acizi benefici, cum ar fi acidul acetic si acidul gluconic. Acesta contribuie la echilibrul acido-bazic al sângelui, favorizează absorbția calciului, potasiului și a altor elemente necesare organismului, ușurează digestia și îmbunătățește calitatea florei instestinale. Pulberile din plante care au fost adăugate la fermentare, împreună cu ceaiul de Kombucha potențează și își transferă proprietățile și acțiunile acestui preparat, îmbunătățindu-l.
Ceai-verde (Camelia sinensis): este un bun antitoxidant – combate efectele adverse ale poluării și neutralizează acțiunea dăunătoare a radicalilor liberi, reechilibrant, are efect de combatere a stresului și de mentinerea stării de sănătate.
Ghimbir (Zingiber officinalis): este unul dintre cele mai folosite ingrediente în rețetele combinate de remedii naturale în Medicina Chineză și Ayurvedica. Stimulează digestia, crește absorbția și gradul de asimilare a altor oligoelemente. Îmbunătățește circulația saguină, activează circulatia periferică. Util în afecțiuni respiratorii, antiinflamator, calmează durerile reumatismale, eficient contra grețurilor și stărilor de vomă.
Busuioc (Ocimum basilicum): denumirea plantei vine din limba greacă și înseamnă rege, ea se folosește pentru aromarea multor preparate culinare. Acțiunile lui terapeutice sunt de stimulare a digestiei, antiseptic intestinal, carminativ, diuretic și antiinflamator la nivelul intestinului și rinichilor.
Piper-negru (Piper nigrum): conține piperină, un alcaloid cu gust picant iute, dă savoare preparatelor culinare fiind cel mai răspândit condiment din toate timpurile. Folosit în cantități mici are și proprietăți medicinale cum ar fi: stimularea digestiei, prevenirea formării de gaze intestinale, potențează (adică amplifică) efectele celorlalte substanțe aflate în compoziția produsului și crește rata lor de absorbtie. Stimulează și circulația sanguină este util celor cu circulație periferică deficitară.
Ardei-iute (Capsicum annuum): substanța din compoziție care deosebește ardeiul iute de alte specii de ardei este capsaicina, care poate distruge celulele anormale care pot duce la o formațiune neoplazică. Alte beneficii ale prezenței capsaicinei în produs ar fi: prevenirea artritei și a neuropatiei, a durerilor provocate de aceste afecțiuni, ameliorează durerile în crizele de gută, îmbunătățește digestia și absorbția nutriețtilor din celelate componenete ale produsului cu care este combinat, stimulează circulația, previne depunerile de colesterol și creșterea tensiunii arteriale.
Împreună cu ingredientele enumerate mai sus pentru obținerea prin fermentare a oțetului de Kombucha sunt puse la fermentat, penru a doua fermentare, următoarele ingrediente naturale:
Usturoi negru (Allium sativum): unul din cele mai eficiente antibiotice naturale. Împiedică calcifierile din vasele de sânge la pacienții cu colesterolul ridicat. Usturoiul negru este superior usturoiului crud din care este obtinut printr-o tehnică specială de fermentație care reduce intoleranța la digerare și atenuează gustul. Usturoiul alb din care este obținut Usturoiul negru, are efecte antimicrobiene, antibiotice şi antimicotice, datorită conţinutului de alicină. S-alicisteina din usturoiul negru ajută la absorbirea mai rapidă a acestui compus. El este considerat un tratament natural excelent pentru tuse şi răceli, consumul lui reduce riscul de infecții și contribuie la vindecarea mai rapidă.
Vâsc (Viscum album): este o plantă parazit, veșnic verde, folosită și ca plantă de leac pentru echilibrarea tensiunii arteriale, calmarea tusei, a astmului, ameliorarea stărilor de nervozitate, hemoragiei şi prevenirea accidentului vascular (prin acțiunea sa vasodilatatoare și hipotensivă). Este o plantă parazit care crește pe mai mulți arbori și pomi fructiferi, pe anumite specii are un potential toxic ridicat. Vâscul folosit în produs crește pe măr, măr pădureţ, gutui, prun, par, pin şi brad se poate folosi în siguranță, având proprietățile benefice enumerate mai sus.
Sâmburi de Caise (Prunus armeniaca): renumiți pentru conținutul mare de amigdalină natural – vitamina B 17, consumul moderat de amigdalină poate împiedica apariția celulelor maligne. Sunt recomandați în caz de parazitoze intestinale, afecţiuni respiratorii, astm bronşic, tuse, hipertensiune sau afecţiuni ale inimii. Stimulează activitatea sistemului imunitar împiedică diviziunea celulelor anormale care pot duce la formarea tumorilor, ajută organismul să lupte mai eficient împotriva infecțiilor bacteriene sau de altă natură. Împiedică apariția afecțiunilor cronice datorate înaintării în vârstă.
Polen poliflor: este o sursă bogată în nutienți, oligoelemente, vitamine și minerale. Conține toți aminoacizii esențiali (aminoacizi care trebuie să îi asiguăm organismului din alimentație) într-o combinație armonioasă cum doar natura poate să ne ofere. Polenul este considerat un aliment complet pentru că conține 22 de nutrienți esențiali. Grăuntele de polen este încapsulat natural în 2 membrane protectoare, una dintre ele fiind exina care este foarte rezistentă și nu poate fi descompusă total în procesul de digestie. Nu putem beneficia de toți nutrienții prețioși din polen decât dacă exina este înmuiată, spartă sau fermentată înainte de a consuma polenul. Polenul fermentat este superior polenului crud sau uscat pentru că organismul poate beneficia de toți nutrienții din polen. În urma procesului de fermentare polenul este îmbogățit cu enzime naturale și sunt anihilați alergenii conținuți.
După fermentarea împreună, timp de minim 30 de zile a acestor ingrediente, se atomizează și se adaugă următoarele ingrediente naturale, fiecare cu proprietățile și acțiunile ei benefice pentru starea de sănătate și funcționarea armonioasă a proceselor din organism.
Turmeric (Curcuma longa): este considerat cel mai puternic antiinflamator natural și un antioxidant eficient. Are proprietăți antiseptice și antibacteriene, crește capacitatea ficatului de a elimina toxine, stimulează eliberarea bilei, are acţiune antimutagenică, anticancerigenă, inhibă dezvoltarea tumorilor şi a metastazelor. Contribuie la purificarea sângelui și previne degradarea neuronală. Inflamația este o reacție de apărare normală împotriva unei agresiuni fizice sau chimice, poate provoca dureri, pe termen lung inflamația poate duce la instalarea unor afecțiuni cronice. Majoritatea antiinflamatoarelor de sinteză au o serie de reactii adverse și contraindicații cum ar fi eroziuni ale mucoasei stomacale și a tractului digestiv care pot duce la deteriorări la nivelul ficatului și a rinchilor. Folosirea în combaterea inflamațiilor a unui antiinflamator natural este mai sigură, efectele adverse sunt în majoritatea cazurilor neglijabile. Fiind un antioxidant de excepție, Turmericul contribuie la stagnarea degradării organismului, echilibrează ph-ul în organism.
Astragalus (Astragalus membranaceus): plantă recunoscută pentru proprietățile adaptogene (ajută organismul să se adapteze la diverse provocări, să își regleze procesele interne, să iși recapete echilibrul în situații stresante), este un bun stimulator al sistemului imunitar, cu acțiune antioxidantă, imunomodulatoare, antiinflamatoare și antivirală. Cercetările au arătat că saponinele din Astragalus contribuie la oprirea înmulțirii celulelor canceroase în cazul cancerului gastric, de colon și pulmonar. Astragalus scade și rezistenta celulelor maligne în cazul chimioterapiei, acesta este unul dintre motivele care fac ca această plantă sî fie adăugată în multe suplimente alimentare adjuvante în afecțiuni oncologice. Extractul de Astragalus activează și reglează activitatea celulelor T, celule care prezintă o acțiune importantă atunci când este vorba de afecțiuni grave.
Iarba de Orz verde (Hordeum vulgare): recunoscută mai ales pentru conținutul ridicat în clorifilă, care are molecula similară cu molecula de hemoglobină. Ea este compusă în jurul unui ion de magneziu iar hemoglobina în jurul unui ion de fier. Clorofila este lumina solară transformată în verde, funcționează ca o celulă de colectare a luminii. Consumând clorofilă transmitem o parte a energiei solare celulelor corpului nostru. Clorofila contribuie la o mai buna oxigenare a celulelor, la procesul de detoxifiere și ajută la vindecarea organismelor bolnave. Celulele canceroase sunt celule anaerobe (fără oxigen). Doctorul Otto Warburg a fost primul cercetător care a demonstrat legătura directă dintre oxigen și cancer. Studiile sale au arătat că principala cauză a apariției formațiunilor canceroase este lipsa oxigenării corespunzătoare a celulelor sănătoase.
Castravete-amar (Momordica charantia): are în compoziție substanțe care inhibă glucogeneza adică contribuie la scăderea glicemiei în sânge. Protejează și stimulează producția de celule beta în pancreas. Scăderea și reglarea glicemiei duce la reglarea funcționării în parametrii optimi a multor organe cum ar fi rinichii, pancreasul și ficatul. O funcționare mai bună a organelor și a circulației sanguine duce la echilibrarea funcționării întregului organism, acesta putând să își recapete starea de sănătate.
Reishi (Ganoderma lucidum): conține germaniu organic în mod natural care se spune că ar fi cheia vieții. Stimulează organismul să producă interferon și favorizează înmultirea celulelor NK (natural killer) și a macrofagelor care atacă și distrug celulele canceroase și celulele mutante. Germaniul stimulează oxigenarea și detoxifierea la nivel celular. are efect de protecție a ADN-ului. Conține și beta glucan, o fibră solubilă care reducere riscul de boli coronariene, are acțiune de modulare a activității sistemului imunitar, antitumorală, antioxidantă (Beta-glucanul activează celulele albe din sânge, care pot recunoațte și ucide celulele tumorale, pot repara daune oxidative și pot accelera recuperarea țesuturilor deteriorate).
Aronia (Opuntia ficus indica): Fruct extrem de bogat în vitamine, minerale și antioxidanți. Pe lângă vitaminele cu rol antioxidant A, C, E și coenzima Q10, conține un tip de antioxidanți din clasa flavonoidelor numiți antociani. Coaja Fructelor de Aronia conțin o cantitate importantă de antociani cu rol protector. Există foarte mulți antioxidanți dar antocianii sunt printer cei mai eficienți pentru că nu se distrug în timpul digestiei, ajung la nivel celular, împiedicând degradarea ADN-ului. Antioxidanții au putere mare antioxidantă dar, în timpul procesului de digestie, o cantitate prea mică ajunge să acționeze, să neutralizeze radicalii liberi la nivel celular. Un produs sau aliment care conține antociani reușeste să pîtrundă în cellule și să transporte spre celule și alți nutrienți.
Nopal (Opuntia ficus-indica): contribuie la scăderea colesterolului prin împiedicarea absorbției totale a grăsimilor nesănătoase consumate din alimente. Folosit în diete, are rol protector asupra ficatului, reduce retenția de lichide din organism, contribuie la detoxifierea colonului. Are acțiune antiinflamatoare, crește nivelul de energie vitală, contribuie la scăderea colesterolului și trigliceridelor în sânge și este neuroprotector.