Rinichii sunt responsabili de eliminarea toxinelor din organism, motiv pentru care este absolut necesar să funcționeze bine tot timpul. Tocmai de aceea, ei trebuie să fie curățați periodic și, tocmai de aceea, îți propunem să încerci două băuturi magice, obținute din ingrediente naturale.

O alimentație bogată în alimente care nu sunt tocmai sănătoase, un stil de viață sedentar, lipsa activității fizice și a consumului de apă, dar și consumul de alcool ori tutun sunt doar câțiva dintre factorii care duc la acumularea toxinelor în organism.

Așadar, pentru a preveni apariția unor probleme cu rinichii precum infecții, apariția pietrelor sau char diabet, alege să-ți cureți rinichii cu ajutorul acestor băuturi simple.

Suc de ananas și afine

Ai nevoie de următoarele ingrediente:
- 75 de grame de afine
- o bucată de ananas
- o jumătate de sfeclă
- o linguriță de miere
- o cană de apă (opțional)

Mod de preparare:

Spală bine ingredientele, după care taie-le. Adaugă-le în blender și mixează timp de un minut, până obții o pastă omogenă. Dacă e prea tare, adaugă puțină apă.

Suc de ananas și pătrunjel

Pentru detoxifierea rinichilor îți propunem să încerci această rețetă simplă. Ai nevoie doar de:

- 10 grame de pătrunjel verde
- două bucăți de ananas
- 200 de ml de apă

Mod de preparare: 

Adaugă ananasul și pătrunjelul în blender, după care mixează bine. Adaugă și apa, iar apoi mai amestecă totul timp de un minut. Consumă amestecul imediat.

Femeile însărcinate, însă, n-ar trebui să consume această băutură.

Articol citit de 2042 persoane