Să ai grijă de imunitatea ta este esențial în această perioadă, când există riscul de a te îmbolnăvi de răceală ori gripă sau chiar coronavirus. Tocmai de aceea, îți propunem acest remediu simplu, la îndemâna oricui, ce îți întărește sistemul imunitar.

Pentru a pregăti acest remediu naturist ai nevoie de:

- 100 de grame de nuci
- 200 de grame de miere
- 100 de grame de semințe de cânepă decortificate.

Mod de preparare:

Adaugă mierea într-un borcan, după care adaugă semințele de cânepă și nucile mărunțite.

Amestecă totul până se omogenizează, iar apoi consumă două lingurițe din amestec dimineața, pe stomacul gol, timp de 30 de zile.

Acest remediu naturist nu doar că te va ajuta să-ți întărești sistemul imunitar, însă te va ajuta să combați tulburările digestive, precum constipația și balonarea.

Ajută, de asemenea, la menținerea sănătății arteriale, reducând nivelul de colesterol din sânge, împiedică depunerea grăsimii în artere, prevenind un atac de cord.

Mai mult de atât, acest remediu naturist ajută la prevenirea riscului de apariție a unor boli neurologice, precum Parkinson și Alzheimer, dar în același timp combate și anxietatea și depresia.

De asemenea, pentru a-ți întări sistemul imunitar odihnește-te cel puțin opt ore pe noapte, întrucât doar așa organismul tău va avea timp să se refacă și va putea lupta împotriva virusurilor și a bacteriilor.

Ar trebui, de asemenea, să adopți o dietă sănătoasă și să reduci consumul de zahăr.

Articol citit de 383 persoane