Dacă ți s-a întâmplat să ieși în oraș și să cunoști un tip cu care ai decis să mergi mai departe, nu dispera. O astfel de relație poate deveni una serioasă, dacă vei ține cont de niște reguli simple.

Unele aventuri se pot încheia brusc, după o noapte, însă altele pot deveni relații serioase. Cum se poate întâmpla asta, află mai jos:

Află care sunt prejudecățile partenerului tău

Primul pas pe cre trebuie să-l faci pentru a transforma o relație de-o noapte într-una serioasă este să afli ce prejudecăți are partenerul tău. În cazul în care consideră că sexul fără implicații dezonorează femeia, atunci ar trebui să mergi mai departe. Altfel, dacă alege să-ți lase un număr de telefon ori o adresă de e-mail, trebuie să știi că ai toate șansele.

Fii misterioasă și cere-i o a doua întâlnire

Dacă ați făcut schimb de numere de telefon, nu sta pe gânduri și caută-l. Fii, însă, misterioasă și nu-i dezvălui ce vrei. Încearcă să-l cunoști mai bine și află dacă relația voastră are șanse să meargă mai departe. Propune-i o întâlnire într-un local, dar nu-i promite o nouă partidă de amor.

Flirtează la ca la o primă înâlnire

Dacă ai trecut de pasul al doilea și ai ajuns la o întâlnire cu bărbatul pe care-l placi, atunci trebuie să acționezi. Flirtează și pune-i întrebări despre el, ca și cum ați fi la o primă întâlnire. Nu-i pune, însă, întrebări despre viitor, despre relații eșuate. Discută despre pasiunile voastre, despre ceea ce vă face fericiți.

Evident, dacă simți o conexiune cu el, nu doar fizică, poți repeta experiența de a face amor cu el. Iar dacă observi că e interesat de tine și îți propune întrebări în încercarea de a te cunoaște mai bine, fii spontană și fă tot ceea ce simți.

Articol citit de 2523 persoane