Maslinele Botija sunt o varietate mai vechi de măsline, care este mult mai puțin rafinat și hibridizat. Acest lucru înseamnă că acestea sunt mult uscător, și conțin mai puțin ulei. Din moment ce uleiul este o substanta yin, aceste măsline sunt mult mai yang decât majoritatea celorlalți, iar acest lucru este unul dintre motivele pentru care acestea sunt recomandate în timp ce altele nu sunt aproape la fel de bune.
Maslinele Botija sunt din Peru, iar acestea sunt vândute în stare proaspătă sau uscate.
Ales atunci când coapte și păstrate crude, lacto fermentate folosind doar sare de mare și apă, botijas provin dintr-o tulpină rară de măslin în Peru, care produc fructe de mare, cu miez, savuroase. Ambalate cu grasimi mononesaturate (un fel de bun), precum și vitaminele A și E, calciu și antioxidanți, ele sunt la fel de bun pentru tine, ca au un gust.
Articol citit de 5946 persoane
Acest articol nu are comentarii!