Revista de sănătate - Plante și ingrediente

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  • Esențiali în funcționarea optimă a organismului sunt, fără îndoială, rinichii, întrucât sunt responsabili de eliminarea excesului de apă din organism și a toxinelor. În caz contrar, însă, atunci când...
    Citeste mai mult
  • Carotenii, în special beta-caroten se produc din abundență în natură. Se estimează că aproape mai mult de 500 de carotenoide diferite, cum ar fi beta-caroten, alfa-caroten, luteină, cryptoxanthins, zea-xanthins, etc, distribuite de-a lungul...
    Citeste mai mult
  • Beneficiile pentru sănătate ale cuprului sunt cruciale pentru o existență generală sănătoasă, deoarece acest mineral permite proces metabolic normala in asociere cu aminoacizi și vitamine. Cupru nu pot fi produse în interiorul corpului și,...
    Citeste mai mult
  • Vitamina E este utilizat pentru tratarea deficitului de vitamina E, care este rar, dar poate apărea la persoanele cu anumite tulburări genetice și în foarte mică greutate sugari prematuri. Unii oameni folosesc vitamina E pentru tratarea și...
    Citeste mai mult
  • Oricare dintre aceste simptome comune suna familiar? Stres Oboseală Lipsa de energie dificultăți de concentrare Folosirea de plante medicinale ayurvedice, ashwagandha poate ajuta la atenuarea acestor simptome și să sprijine un...
    Citeste mai mult
  • Kelp, de asemenea, cunoscut sub numele de alge brune (Phaeophyceae), în ordine Laminariales, care vine de la adânc sub mare. Există aproximativ 30 de genuri diferite. Este, în esență, alge marine care prosperă pe lumina soarelui și ia în gazdă de...
    Citeste mai mult
  • Vitamina B9 (acid folic) face parte din familia vitaminelor solubile în apă. Este esențial să se includă această vitamină în planul de dieta de rutină. Corpul uman este capabil de preparare a acestei vitamine esențiale, și este apoi stocat în...
    Citeste mai mult
  • Silimarina este un unic flavonoizi care conține complexul silibinei, silydianin și silychrisin, care este derivat din planta armurariu. Aceste fitochimicale unice din armurariu au făcut obiectul unor zeci de ani de cercetare in proprietatile lor...
    Citeste mai mult
  • Când ne gândim la alimente bogate in acid elagic, ne gândim în mod tipic la fructe de padure, cum ar fi zmeură, căpșuni și mure. Dar există și alte surse bune de alimentare ale acestui compus fenolic puternic, care sa dovedit a exercita puternic...
    Citeste mai mult
  • Nativ în Taiwan și Japonia, acest superaliment este bogat cu fitonutrienti, inclusiv aminoacizi, clorofila, beta-caroten, potasiu, fosfor, magneziu, biotină și vitaminele B-complex. Chlorella este o alga verde-albastru ca spirulină varul sau,...
    Citeste mai mult
  • Resveratrolul este un membru al unui grup de compuși de plante numite polifenoli. Acești compuși sunt considerați a avea proprietăți antioxidante, protejând organismul împotriva unui fel de daune legate de un risc crescut pentru conditii, cum ar...
    Citeste mai mult
  • Flavonoizii sunt una dintre cele mai mari familii de nutrienți cunoscute de oameni de știință, și include peste 6.000 de membri ai familiei deja identificate. Unele dintre cele mai cunoscute flavonoide includ quercetină, kaempferolul, catechinele...
    Citeste mai mult
    1. 1
    2. 2
    3. ...
    4. 19