Varza vă poate oferi unele beneficii speciale de reducere a colesterolului, dacă vei găti prin abur. Componentele legate de fibră în varza face o treabă mai bună de a se lega împreună cu acizii biliari în tractul digestiv, atunci când au fost aburit. Atunci când acest proces de legare are loc, este mai ușor pentru acizii biliari pentru a fi excretat, iar rezultatul este o scădere a nivelului de colesterol. Varza bruta are încă reducerea nivelului de colesterol capacitatea de-pur și simplu nu la fel de mult.

Beneficii care scad riscul varza lui pentru cancer au fost recent extins la cel puțin cinci tipuri diferite de cancer. Aceste tipuri includ cancerul de vezică, sân, colon, ovar și prostată. Izotiocianat (ITCs) realizate din glucosinol în varza joacă un rol primordial în realizarea acestor beneficii de scădere a riscului.

In studiu, varza de broccoli si varza de ridiche roșie au fost final campionii anti-cancer, dar, de asemenea, varza verde a arătat un potențial semnificativ de anti-cancer. În schimb, s-au găsit lăstari de suma Choy, mizuna, muștar negru, komatsuna senposai, bok choy, napi japoneză, tatsoi și varză chinezească să aibă un potențial relativ slab anti-cancer.

Articol citit de 6103 persoane