Acest bob de fasole, mic, este originar din Asia de Est și regiunea Himalaya, și este de obicei consumate în Japonia, China, Coreea, și alte națiuni din Asia, deși poate fi găsit și în alte părți ale lumii, ca urmare a expulzării. Numele provine din limba japoneză, deși pronunțat de multe ori ca "azuki". Aceste boabe de culoare roșie sunt în primul rând de culoare alb, negru, și soiurile pestrițe pot fi găsite, de asemenea, în anumite zone. Numele științific al acestei fasole este Vigna angularis, și ea creste anual.

Unele dintre beneficiile cele mai unice si de sanatate importante ale fasolei Adzuki includ capacitatea lor de a ajuta la pierderea in greutate, pentru a preveni și gestiona diabetul, pentru a optimiza digestia, contribuie la creșterea și repararea, creșterea energiei, scăderea tensiunii arteriale, reduce malformațiile congenitale la sugari si detoxifica corpul.

Probleme digestive: La fel ca cele mai multe soiuri de fasole, fasole Adzuki sunt bogate in fibre dietetice, unul dintre elementele-cheie ale sanatatii digestive.

Diabetul zaharat de prevenire și gestionare: Fibrele dietetice din fasole Adzuki are un al doilea scop, reglementarea activității receptorilor de insulină în organism, pentru a se asigura că nivelul zahărului din sânge rămâne normal. Acest lucru poate ajuta la prevenirea debutul diabetului sau să gestioneze simptomele și pentru a preveni aceste vârfuri, care sunt atat de periculoase pentru pacienții cu diabet zaharat.

Articol citit de 7021 persoane