Un medic celebru recomandă bolnavilor de coronavirus să consume cât mai multă supă de pui, care n-ar trebui să fie deloc subestimată, întrucât are numeroase proprietăți.

Astfel, potrivit lui Mark Hyman, șeful inovației la Cleveland Clinic Center for Functional Medicine, persoanele infectate cu noul coronavirus ar trebui să mănânce supă de pui. Din aceasta n-ar trebui să lipsească, însă, ingrediente ca oregano, mărar și ghimbir, întrucât sunt recunoscute pentru proprietățile antivirale.

Iată cum să gătești supă de pui, mai jos:

Ingrediente necesare:
- patru pulpe de pui
- doi morcovi
- o rădăcină de ghimbir
- doi cartofi
- două rădăcini de pătrunjel
- o legătură de mărar
- sare după gust

Mod de preparare supă de pui:

Pune pulpele de pui la fiert în doi litri de apă. Pe măsură ce pulpele fierb, îndepărtează spuma.

Ulterior, adaugă legumele tăiate rondele ori cuburi și fierbe timp de 60 de minute. La final, condimentează cu sare, adaugă și oregano.

De asemenea, dacă vrei, o poți face și cu găluști. Ai nevoie de griș și ou. Bate cele două ingrediente, iar apoi adaugă în supă pasta omogenă cu o lingură. 

Servește supa caldă, cu verdețeață.

Articol citit de 338 persoane