O supă cremă este alegerea ideală în zilele reci, motiv pentru care îți propunem să încerci această rețetă de supă cu sfeclă roșie și cartofi, o combinație absolut demențială.

Supă cremă de sfeclă roșie și cartofi - ingrediente necesare:

- trei sfecle roșii, mari
- doi cartofi
- 500 de ml de apă
- două linguri de ulei de măsline
- o legătură de pătrunjel

Supă cremă de sfeclă roșie și cartofi - mod de preparare:

Spală sfeclele și pune-le la fiert în coajă, în apă cu sare.

Între timp, curăță și cartofii de coajă și taie-i cubulețe. Fierbe-i și pe ei zece minute, iar apoi taie sfecla roșie sub formă de cubulețe.

Adaugă cartofii, uleiul de măsline și apa și lasă totul la fiert până când legumele pot fi pătrunse cu ușurință cu furculița.

Servește supa cremă caldă, cu pâine integrală ori crutoane. Nu uita să o decorezi cu pătrunjel verde, tocat mărunt.

Poftă bună!

Articol citit de 143 persoane