Ioana Ginghină este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi, iar într-o postare pe blogul ei personal, aceasta a vorbit despre o rețetă delicioasă cu somon, pe care ar trebui să o încerci și tu.

Somon la cuptor cu portocale - ingrediente necesare:

- patru medalioane de somon ori 500 de grame de file
- două portocale
- o lingură de ulei de măsline
- două linguri de vin alb
- o ceașcă cu apă
- sare și piper, după gust

Somon la cuptor cu portocale - mod de preparare:

Dacă ai ales file de somon, taie-l în bucăți mai mici, iar apoi așează-le într-un vas. Condimentează cu sare și piper după gust.

Între timp, prepară sosul de portocale. Stoarce un fruct, iar apoi amestecă sucul obținut cu o lingură ulei de măsline, două linguri de vin alb și o ceașcă de apă.

Toarnă sosul peste pește, iar apoi pune și câteva felii de portocale peste pește.

Lasă totul la cuptor pentru 40 de minute, iar apoi servește-l cu salată ori cu cartofi dulci.

Poftă bună!

Credit foto: https://30seconds.com/

Articol citit de 519 persoane