Atunci când nu știi ce să mai gătești încearcă rețeta de budincă cu dovlecei. Se gătește rapid, ai nevoie de câteva ingrediente și, în plus, e sănătoasă, fiind potrivită atât pentru prânz, cât și pentru cină.

Budincă de dovlecei - ingrediente necesare:

- 500 de grame de dovlecei
- trei ouă mari
- 250 de grame de brânză de vaci
- două fire de ceapă verde
- coriandru, după gust
- nucșoară, după gust
- sare și piper, după gust

Budincă de dovlecei - mod de preparare:

Spală bine dovleceii, iar apoi trece printr-un blender jumătate dintre ei cu ouăle, brânza, precum și condimentele.

Ulterior, amestecă compoziția obținută cu dovlceii tăiați felii.

Într-un vas termorezistent, adaugă puțin ulei, iar apoi coace totul pentru 50 de minute.

Când s-a copt budinca, pune deasupra felii de brânză ori cașcaval și presară ceapa verde tăiată mărunt.

Servește budinca delicioasă cu sos de roșii.

Poftă bună!

Credit foto: Craftlog

Articol citit de 617 persoane