Dacă ai încercat să renunți la carne și nu mai știi ce să mănânci, încearcă să-ți prepari o quesadilla cu spanac și ciuperci. E gata numaidecât și ai nevoie de doar câteva ingrediente.

Quesadilla cu spanac și ciuperci - ingrediente necesare:

- 150 de grame de ciuperci
- 250 de grame de spanac
- 100 grame de brânză feta
- cinci roșii uscate
- 200 de grame de mozzarella
- opt foi tortilla
- două linguri de ulei
- sare și piper, după gust
- oregano

Quesadilla cu spanac și ciuperci - mod de preparare:

Curăță ciupercile și taie-le mărunt, după care călește-le în ulei.

Ulterior, când și-au schimbat culoarea, lasă-le deoparte și adaugă câteva linguri de apă și spanacul.

Lasă-l câteva minute la opărit, apoi adaugă ciupercile și condimentează cu sare și piper.

Așează foile de tortilla într-o tigaie sau într-o tavă de cuptor, apoi pune mozzarella, ciupercile și spanacul, dar și câteva cubulețe de brânză feta și roșii uscate, precum și un alt strat de mozarella.

Așează o altă foaie de tortilla, iar apoi bagă la cuptor sau pune pe foc pentru câteva minute, pentru a se rumeni.

Continuă prepararea celorlalte, iar apoi servește-le cu sosul favorit.

Poftă bună.

Articol citit de 215 persoane