Dacă adori pastele n-ar trebui să renunți să le savurezi nici în Postul Crăciunului, întrucât există numeroase rețete pe care le poți încerca.

Astăzi îți propunem o rețetă de paste cu sos de roșii și măsline, care e super delicioasă.

Ai nevoie de:

- 300 de grame de paste penne ori tagliatelle
- 250 ml de suc de roșii
- 150 de grame de măsline
- două conserve de ciuperci
- două roșii mari
- o ceapă
- trei căței de usturoi
- oregano
- sare și piper, după gust

Mod de preparare:

Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Între timp călim ceapa tocată mărunt, adăugăm treptat roșiile cuburi, sucul de roșii, ciupercile, măsline, câțiva căței de usturoi pisat. Lăsăm să fiarbă și dregem gustul cu oregano, sare, piper și zahăr (ca să obținem gustul dulce de sos de paste).

Se toarnă sosul obținut peste paste și se savurează.

Poftă bună!

Sursa foto. https://www.dreamstime.com/

Articol citit de 1093 persoane