Dacă nu mai știi ce să gătești și îți dorești să încerci o rețetă simplă, dar sănătoasă îți recomandăm aceste paste cu sos de avocado.
Pastele cu sos de avocado sunt o rețetă simplă, pe care o poți prepara cu ușurință. Obținută din ingrediente naturale, ce pot fi incluse cu ușurință în orice dietă, acest preparat oferă cantitatea de nutrienți esențiali pentru ca organismul să funcționeze optim.
Totodată, trebuie să știi că nu trebuie să exagerezi în ceea ce privește consumul de paste, întrucât acestea au un indice glicemic mai mare spre deosebire de orez sau alte legume.
Cum poți să prepari pastele cu avocado, află mai jos:
Ingrediente necesare:
- 100 grame de tagliatelle
- 100 grame de brânză proaspătă, zdrobită
- câteva fire de ceapă verde
- trei fructe de avocado
- coriandru, pentru decord
- câțiva ardei verzi
- 10 roșii cherry
- doi căței de usturoi
- o ceapă roșie
- o lingură de ulei de măsline
- sucul obținut din două lămâi
- sare și piper, după gust
Mod de preparare:
Într-un blender pune ardeii verzi curățați, roșiile, usturoiul, fructele de avocado curățate, ceapa roșie, uleiul de măsline, coriandru, sucul de lămâie și sare. Amestecă bine, până obții o pastă cremoasă.
Pune sosul într-un bol și lasă-l la frigider pentru câteva minute, întrucât îl va păstra proaspăt până când pastele sunt gata.
Fierbe pastele în apă și cu sare, potrivit instrucțiunilor de pe ambalaj. Ulterior, după ce s-au gătit, trece-le printr-un jet de apă și strecoară-le.
Adaugă sosul de avocado, condimentează cu sare și piper și amestecă bine, pentru ca aromele să se întrepătrundă.
Servește pastele cu parmezan ras sau mozzarella și poți chiar să adaugi câteva fire de ceapă verde.
Credit foto: Shutterstock
Articol citit de 729 persoane
Acest articol nu are comentarii!