Dacă vrei să mănânci sănătos și să-ți amintești de copilărie, atunci trebuie să înveți să gătești supă cu găluște și găină de țară.

Pe lângă faptul că te va ajuta să te încălzești acum, când vremea e atât de rece, supa cu găluște și găină de țară îi va conferi organismului tău nutrienții necesari.

Cum faci cea mai bună supă cu găluște și găină de țară - ingrediente necesare:

- carne de pasăre
- o ceapă
- doi morcovi
- un păstârnac
- o țelină
- pătrunjel
- sare și piper, după gust

Ingrediente necesare pentru găluște:
- un ou
- o lingură de ulei
- cinci linguri de griș
- sare, după gust

Cum faci cea mai bună supă cu găluște și găină de țară - mod de prepare:

Fierbe găina de curte în oala sub presiune, iar apoi, după ce a fiert, scoate carnea, iar în zeama rămasă adaugă legumele tăiate felii, iar ceapa toac-o mărunt.

Ulterior, când legumele au fiert, condimentează supa cu sare și piper, iar apoi prepară și găluștele. Pune-le imediat în supă, pentru a nu se întări.

Pentru a obține găluștele trebuie să bați oul cu sare și cu ulei, după care să adaugi griș. Coca trebuie să fie nici prea moale, nici prea tare, astfel încât să se poată lua cu lingura.

Ulterior, dă focul la minim, înmoaie lingura în supa fierbinte și ia coca cât încape și scufundă în apă. În cazul în care se dezintegrează, mai adaugă griș în cocă.

Găluștile vor fi gata după 2-3 minute, după ce s-au ridicat la suprafață. Stinge focul, pune pătrunjelul și lasă-le să se umfle în continuare.

Poftă bună!

Articol citit de 1045 persoane