Dacă nu mai știi ce să-i gătești copilului tău alege să prepari această rețetă simplă recomandată de Laura Cosoi, și anume ghiveci de legume cu carne de vită și măsline.

Ghiveci de legume cu carne de vită și măsline - ingrediente:

- un morcov
- un păstârnac
- o jumătate de țelină
- un ardei roșu
- un ardei verde
- un cartof dulce
- un fir de praz
- două buchețele de conopidă
- o cană de suc de roșii
- o lingură de semințe pisate coriandru
- doi căței de usturoi
- 200 de carne de vită
- două linguri de ulei de măsline
- cinci măsline fără sâmburi

Ghiveci de legume cu carne de vită și măsline - mod de preparare:

Taie carnea sub formă de fâșii, după care călește-o în wok cu uleiul de măsline și cu 50 ml de apă.

Fierbe totul înăbușit, iar apoi adaugă apă din când în când, potrivit lauracosoi.com. 

Când a fiert pe jumătate, spală legumele, taie-le fâșii și lasă-le la fiert cu carnea. La final, adaugă sucul de roșii, măslinele și coriandrul.

Servește cu pătrunjel tocat mărunt. Copilul tău o va adora.


Articol citit de 147 persoane