Detoxifierea organismului este deosebit de importantă pentru a te bucura de un boost de energie și o sănătate de invidiat.


Așadar, ca să-ți întărești sistemul imunitar și să te bucuri de sănătate, începe-ți ziua cu sucuri naturale, preparate chiar de tine, ce te vor ajuta să te energizezi.


Descoperă mai jos, cele mai eficiente sucuri de detoxifiere:

 

Suc pentru detoxifiere cu varză și sfeclă roșie


Pentru a-ți detoxifia organismul, e musai să-ți prepari acest suc, mai ales că ai nevoie de doar câteva ingrediente, precum:

- o frunză de varză
- o sfeclă roșie feliată
- un morcov tăiat mărunt
- o jumătate de măr tăiat felii
- o jumătate de lămâie stoarsă

Spală bine toate ingredientele, apoi stoarce-le bine pentru a obține sucul. Consumă amestecul obținut imediat, ca să nu se oxideze.


Suc pentru detoxifiere cu morcov și castravete 


O altă rețetă pe care o poți încerca pentru detoxifierea organismului este cea cu castravete feliat și morcovi. Ai nevoie de:

- o lămâie stoarsă
- un castravete feliat
- 2 morcovi tăiați felii
- o bucată mică de rădăcină de ghimbir
- 200 de ml de apă

Trece prin răzătoare rădăcina de ghimbir, curăță castravetele de coajă, apoi adaugă toate ingredientele într-un blender. Consumă amestecul proaspăt.

Suc pentru detoxifiere cu portocală și ananas


Pentru a-ți curăța sistemul limfatic și pentru a te bucura de un boost de energie, încearcă un suc cu ananas și portocală.
Ai nevoie de:
- 3 felii de ananas
- o jumătate de portocală
- o jumătate de lămâie
- 150 de ml de apă
- o lingură de pulbere de scorțișoară

Tot ce trebuie să faci este să amesteci într-un blender feliile de ananas, un măr, o jumătate de portocală și scorțișoara. Bea amestecul imediat și urmează o astfel de cură timp de câteva săptămâni.

Articol citit de 3673 persoane