Ca să gătești un preparat delicios n-ai nevoie nici de mult timp la dispoziție și nici de ingrediente sofisticate, motiv pentru care îți recomandăm să încerci această rețetă de pui.

Ai nevoie de:

- șase copănele de pui
- 200 ml de suc de roșii
- șase căței de usturoi
- o ceapă roșie
- un ardei iute
- cimbru, după gust
- sare și piper, după gust

Mod de preparare:

Spală copănelele bine, după care crestează-le și condimentează-le după bunul plac.

Ulterior, unge o tavă cu ulei ori cu unt și așează copănelele. Taie ceapa roșie, după care amestec-o cu usturoiul zdrobit și sucul de roșii.

Toarnă sosul peste carne, adaugă și ardeiul iute și acoperă tava cu folie de aluminiu. Coace totul la 180 de grade, timp de 30 de minute.

După ce timpul expiră, scoate folia de aluminiu, rotește tava și mai lasă totul la cuptor pentru alte 30-40 de minute.

Servește cu murături ori cu salata favorită.

Poftă bună!

Articol citit de 453 persoane