Dacă deseori alegi să pregătești carne de pui, curcan ori pește și nu știi ce garnitură să prepari încearcă salata coleslaw, care e gata numaidecât.

Salată coleslaw - ingrediente necesare:

- o varză mare
- doi morcovi
- o lingură de maioneză
- două linguri de smântână
- o ceapă
- două linguri de oțet
- o lingură de zeamă de lămâie
- două linguri de lapte
- sare și piper, după gust

Salată coleslaw - mod de preparare:

Pentru a prepara această rețetă trebuie doar să tai varza fideluță, după care trebuie să razi morcovul, iar ceapa să o toci mărunt.

Ulterior, amestecă toate legumele, iar într-un bol amestecă ingredientele pentru dressing.

Amestecă totul bine, iar apoi lasă salata la frigider pentru cel puțin două ore. O poți consuma atât cu carne, cât și cu cartofi, va fi delicioasă.

Poftă bună!

Articol citit de 604 persoane