Ai chef de ceva dulce și nu mai știi ce gătești? Încearcă această prăjitură delicioasă. Blatul pufos și aroma înnebunitoare a căpșunelor și a caiselor te vor cuceri iremediabil.
Ingrediente necesare pandișpan cu caise și căpșune:
- patru ouă
- patru linguri de ulei
- șase linguri de zahăr
- 200 de grame de făină
- 150 ml de lapte
- o esență de vanilie
- o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu
- o lingură de praf de copt
- cinci caise
- 10 căpșune
- un praf de sare
Mod de preparare pandișpan cu caise și căpșune:
Separă ouăle, iar apoi bate albușurile cu un praf de sare. Adaugă treptat vanilia, bicarbonatul de sodiu și praful de copt, iar apoi, când ai obținut o spumă, adaugă zahărul.
Încorporează gălbenușurile, făina, laptele și uleiul. Mixează totul bine până obții o compoziție densă și omogenă.
Pune apoi aluatul într-o tavă, adaugă feliile de caise și căpșunele tăiate și lasă totul la cuptor pentru 40 de minute.
Poftă bună!
Articol citit de 780 persoane
Acest articol nu are comentarii!