Dacă adori carnea de vită și vrei să încerci o rețetă simplă, alege să prepari această salată cu carne de vită.
Salată cu carne de vită - ingrediente necesare:
- 300 de grame de carne de vită fiartă ori la cuptor
- o ceapă mare
- 10 ciuperci
- o sfeclă de mărime medie, bine fiartă
- o linguriță de muștar
- trei linguri de oțet
- o lingură de zeamă de lămâie
- două linguri de ulei de măsline
- sare și piper, după gust
- o linguriță de zahăr, după gust
- o legătură de pătrunjel/mărar
Salată cu carne de vită - mod de preparare:
Pentru a pregăti această rețetă trebuie să amesteci ingredientele pentru dressing, iar pentru a căpăta consistența unei maioneze alege să torni uleiul puțin câte puțin.
Adaugă apoi zeama de lămâie și ceapa tăiată fâșii, după care spală ciupercile și adaugă-le peste sos ca să nu oxideze.
Curăță sfecla și tai-o sub formă de cubulețe, iar apoi taie și carnea fâșii. Amestecă toate ingredientele, iar apoi servește cu verdeață.
Se recomandă să fie ținută la frigider o oră înainte de a fi servită.
Poftă bună!
Articol citit de 603 persoane
Acest articol nu are comentarii!