Au mai rămas două zile până când vom sărbători Floriile, iar în această zi sfântă îți propunem să încerci această rețetă simplă de crap cu roșii la cuptor.

Ai nevoie de:

- 500 de grame de file de crap
- două roșii mari
- șase căței mari de usturoi
- condimente pentru pește
- sare și piper, după gust
- ulei

Mod de preparare:

Spală peștele, șterge-l cu prosoape din hârtie, iar apoi unge-l cu ulei și condimentează cu sare și piper, dar și cu celelalte condimente pentru pește.

Ulterior, așează bucățile de pește în tava tapetată cu hârtie de copt, iar apoi spală roșiile, șterge-le și scoate-le miezul. Taie-le apoi cubulețe, zdrobește și usturoiul și adaugă printre pește.

Dă totul la cuptor pentru 30-35 de minute, la 180 de grade Celsius, iar apoi servește preparatul cu mămăliguță și cu mujdei.

Articol citit de 477 persoane