Legumele și fructele ar trebui să fie nelipsite din alimentația ta, mai ales în sezonul cald, motiv pentru care îți recomandăm să încerci o rețetă simplă și răcoroasă - ardei umpluți cu brânză și mărar.
Fără să necesite coacere și alte ingrediente care sunt la îndemâna oricui, o astfel de rețetă este ușor de pregătit și este pe placul oricui, motiv pentru care îți propunem să o gătești cu încredere.
Pentru a găti ardei umpluți cu brânză și mărar ai nevoie de:
- șase ardei capia roșii
- 300 de grame de telemea
- 200 de grame de brânză de vaci
- 100 de grame de cremă de brânză
- 50 de grame de unt
- două legături de mărar
- sare și piper, după gust
- oregano, după gust.
Mod de preparare ardei umpluți cu brânză și mărar:
Pentru a găti această rețetă împarte ardeii în două, spală-i și curăță-i de semințe, iar apoi lasă-i câteva minute la scurs.
Între timp, trece brânza telemea printr-o răzătoare, adaugă brânza de vaci, crema de brânză și untul. Toacă mărunt mărarul, după care adaugă-l peste brânzeturi și condimentează cu sare și piper ori alte condimente pe placul tău.
Amestecă până când pasta devine omogenă, iar apoi umple ardeii capia și lasă-i la rece timp de 40 de minute.
Poftă bună!
Articol citit de 3047 persoane
Acest articol nu are comentarii!