Legumele și fructele ar trebui să fie nelipsite din alimentația ta, mai ales în sezonul cald, motiv pentru care îți recomandăm să încerci o rețetă simplă și răcoroasă - ardei umpluți cu brânză și mărar.

Fără să necesite coacere și alte ingrediente care sunt la îndemâna oricui, o astfel de rețetă este ușor de pregătit și este pe placul oricui, motiv pentru care îți propunem să o gătești cu încredere.

Pentru a găti ardei umpluți cu brânză și mărar ai nevoie de:

- șase ardei capia roșii
- 300 de grame de telemea
- 200 de grame de brânză de vaci
- 100 de grame de cremă de brânză
- 50 de grame de unt
- două legături de mărar
- sare și piper, după gust
- oregano, după gust.

Mod de preparare ardei umpluți cu brânză și mărar:

Pentru a găti această rețetă împarte ardeii în două, spală-i și curăță-i de semințe, iar apoi lasă-i câteva minute la scurs.

Între timp, trece brânza telemea printr-o răzătoare, adaugă brânza de vaci, crema de brânză și untul. Toacă mărunt mărarul, după care adaugă-l peste brânzeturi și condimentează cu sare și piper ori alte condimente pe placul tău.

Amestecă până când pasta devine omogenă, iar apoi umple ardeii capia și lasă-i la rece timp de 40 de minute.

Poftă bună!

Articol citit de 2400 persoane