Să ai un sistem imunitar puternic este esențial în această perioadă, când numărul infecțiilor cu noul coronavirus crește de la o zi la alta, iar virozele respiratorii ”pândesc”. Tocmai de aceea, îți propunem să încerci un sirop ce are beneficii extraordinare pentru sănătate.

Siropul de cătină este o sursă excelentă de vitamina A, B și C, motiv pentru care ține la distanță infecțiile virale și reduce inflamațiile din organism. Combinat cu miere, acesta are efecte antiinflamatorii, antibacteriene și antioxidante, iar toate acestea sunt sporite și de ghimbir, care este eficient pentru a combate răceala și gripa. Acesta are, de asemenea, efecte energizante, la fel ca și lămâia. Aceasta ajută la ameliorarea simptomelor respiratorii în caz de răceală, gripă ori altă infecție virală.

Așadar, pentru a te proteja în această toamnă și pentru a ține la distanță răceala și gripa, îți recomandăm să încerci acest sirop delicios cu sirop de cătină, miere de albine, lămâi și ghimbir.

Ai nevoie de:

- 200 de ml de sirop de cătină
- 200 de grame de miere de albine
- 100 ml de suc de lămâie
- o bucată de ghimbir ras.

Mod de preparare:

Trece boabele de cătină prin blender, iar apoi adaugă sucul de lămîie, ghimbirul și mierea de albine Amestecă bine, iar apoi păstrează amestecul obținut într-un recipient din sticlă.

Consumă câte o linguriță de sirop de cătină cu o gură de apă, în fiecare dimineață, pe stomacul gol. Este musai să urmezi această cură pentru o săptămână sau două.

Articol citit de 552 persoane