Retenția de apă este o problemă cu care se confruntă o mulțime de femei de toate vârstele, însă poate fi tratată cu ajutorul unor remedii naturiste simple.


Picioarele umflate și inflamațiile din organism sunt doar câteva dintre problemele ce apar din cauza retenției de apă. Aceasta poate fi provocată, de asemenea, de circulația defectuoasă a sângelui dar și de stres, motiv pentru care vă recomandăm să țineți cont de câteva sfaturi.


Așadar, pentru a combate retenția de apă puteți încerca masajele cu mentă. Tot ce trebuie să faceți este să mixați câteva picături de ulei esențial de mentă cu ulei de măsline iar mai apoi să vă masați zonele umflate cu acest amestec. Veți elimina instant disconfortul cauzat de picioarele umflate.


Ca să combateți retenția de apă, orezul brun n-ar trebui să lipsească din alimentație. Consumați-l des și optați și pentru suplimentele alimentare cu vitamina B6.


Dacă preferați ceaiurile, în cazul retenției de apă ar trebui să optați pentru ceaiul de pătrunjel. Este, fără doar și poate, o comoară pentru organism, întrucât elimină toxinele din organism și purifică sângele.


De asemenea, pentru a combate retenția de apă este recomandat să faceți mișcare sau, cel puțin, să mergeți la masaj. Acestea fac, fără doar și poate, minuni pentru această problemă.

Articol citit de 4401 persoane