Petele și pistruii sunt extrem de neplăcute și inestetice, motiv pentru care dacă îți dorești să ai un ten lipsit de imperfecțiuni nu ezita să încerci tratamente naturiste, ce te vor ajuta să ai o piele luminoasă.

 

Așadar, ca să scapi de pistruii de pe ten încearcă o mască naturistă obținută dintr-o linguriță de flori uscate și o linguriță de tulpini de păpădie, zeama obținută dintr-o lămâie și o lingură de miere. Aplică amestescul obținut pe față, așteaptă zece minute să acționeze, după care clătește din abundență. Repetă acest tratament de 2-3 ori pe săptămână.


O altă mască pentru tenul cu probleme pe care o poți încerca este apa de trandafiri cu zeamă de lămâie. Este eficientă pentru a combate petele de pe ten. Tot ce trebuie să faci este să amesteci 2 linguri de făină cu 2 linguri de apă de trandafiri și 2 linguri de suc de lămâie. Amestecă bine ingredientele și las-o să acționeze 20 de minute, după care clătește bine.


Sucul de lămâie ajută, de asemenea, la tratarea petelor de pe ten. Tot ce trebuie să faci este să amesteci zeama obținută dintr-o jumătate de lămâie cu o lingură de zahăr și să masezi pielea ușor, pe ten. Clătește în profunzime și aplică o cremă hidratantă ca să ai o piele frumoasă, luminoasă.


De asemenea, un pas deosebit de important în îngrijirea tenului este să folosești cremă cu SPF 50+, indiferent de anotimp și de condițiile meteo, întrucât vei avea o piele strălucitoare și curată.

Articol citit de 4069 persoane