Miracle Drink, o băutură consumată de chinezi de foarte mult timp, este extrem de benefică pentru sănătate, motiv care îți propunem să o incluzi în dieta ta zilnică.

Seto, un bărbat bolnav de cancer pulmonar, a început să consume această băutură după ce a fost la un medic nutriționist. Timp de 3 luni de zile, el a băut acest amestec obținut din ingrediente naturale iar rezultatele n-au întârziat să apară, întrucât acesta s-a vindecat de cancer.

Astfel, pentru a prepara această băutură ai nevoie de o sfeclă roșie, un morcov și un măr. Spală-le bine, taie-le sub formă de cubulețe, apoi trece-le printr-un blender cu puțină apă. Bea amestecul obținut imediat, ca să nu se oxideze, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Mai exact, conform specialiștilor în medicină naturopată, acest suc ajută la prevenirea și dezvoltarea celulelor canceroase și este indicat chiar și pentru tratarea bolilor de ficat, rinichi, pancreas și poate vindeca chiar și ulcerul. Ajută, de asemenea, la întărirea plămânilor și la prevenirea atacurilor de cord.

Printre proprietățile date de această băutură se numără faptul că întărește sistemul imunitar și ajută la detoxifierea acestuia dar previne și constipația și alte probleme date de tranzitul intestinal dar și rinita alergică, care este extrem de întâlnită în această perioadă.

Efectele acestei băuturi vor începe să se observe în 2 săptămâni, așa că nu ezita să consumi această băutură magică.

De asemenea, pentru a combate celulele canceroase este bine să elimini din alimentație zahărul întrucât acesta are rolul de a hrăni celulele canceroase. Îl poți înlocui cu miere de albine, în cantități moderate. De asemenea, ar fi bine să înlocuiești sarea albă cu sare de mare, pentru că aceasta din urmă nu conține adaosuri chimice.

Ba mai mult, potrivit experților, o dietă bazată în principal pe legume proaspete te va ajuta să-ți menții sănătatea. Așadar, consumă fie legume proaspete, fie sub formă de suc întrucât acestea vor stopa creșterea celulelelor canceroase.

Articol citit de 3272 persoane