Când ești lipsită de inspirație și nu mai știi ce să gătești încearcă această rețetă de pește cu sos balsamic.
Pește cu sos balsamic - ingrediente necesare:
- patru fileuri de pește (somon, păstrăv)
- trei căței de usturoi
- două linguri de vin alb
- o lingură de miere
- 80 ml de oțet balsamic
- două linguri de muștar
- sare și piper, după gust
- o lingură de ulei
Pește cu sos balsamic - mod de preparare
Într-o tigaie întinsă, pune uleiul la încins, iar apoi adaugă usturoiul tăiat felii.
Adaugă apoi vinul, mierea, oțetul, sarea și piperul. Lasă pe foc câteva minute, iar apoi stinge-l.
Între timp, pune fileurile într-o tavă de cuptor și unge-le cu sosul pregătit.
Dă-le la cuptor pentru 15-30 de minute și unge-le din când în când cu sosul.
Atenție. Dacă folosești oțet balsamic nu utiliza vase din aluminiu ori folie din aluminiu.
Articol citit de 570 persoane
Acest articol nu are comentarii!