Când ești lipsită de inspirație și nu mai știi ce să gătești încearcă această rețetă de pește cu sos balsamic.


Pește cu sos balsamic - ingrediente necesare:

- patru fileuri de pește (somon, păstrăv)
- trei căței de usturoi
- două linguri de vin alb
- o lingură de miere
- 80 ml de oțet balsamic
- două linguri de muștar
- sare și piper, după gust
- o lingură de ulei

Pește cu sos balsamic - mod de preparare

Într-o tigaie întinsă, pune uleiul la încins, iar apoi adaugă usturoiul tăiat felii.

Adaugă apoi vinul, mierea, oțetul, sarea și piperul. Lasă pe foc câteva minute, iar apoi stinge-l.

Între timp, pune fileurile într-o tavă de cuptor și unge-le cu sosul pregătit.

Dă-le la cuptor pentru 15-30 de minute și unge-le din când în când cu sosul.

Atenție. Dacă folosești oțet balsamic nu utiliza vase din aluminiu ori folie din aluminiu.

Articol citit de 570 persoane