Atacurile cardiace sau cele cerebrale sunt tot mai des întâlnite și nu doar în cazul persoanelor înaintate în vârstă ci și în rândul tinerilor, motiv pentru care este foarte important să ai grijă de sănătatea ta.

Așadar pentru a-ți păstra sănătatea inimii, îți propunem să încerci această băutură magică, despre care se spune că este unul dintre cele mai eficiente remedii naturale.

Usturoiul și lămâia sunt ingrediente recunoscute pentru beneficiile nenumărate pe care le au asupra sănătății deoarece ajută la menținerea sănătății arterelor și la îmbunătățirea circulației sanguine, prevenind astfel riscul de apariție a unui atac de cord sau cerebral.

Cum poți să prepari băutura magică ce ajută la menținerea sănătății inimii, află mai jos. Ai nevoie de doar trei ingrediente:

- un litru de apă
- 6 lămâi decojite, pe care trebuie să le tai bucățele
- 30 de căței de usturoi tocați mărunt

Mod de preparare:

Amestecă toate ingredientele într-un blender pentru a obține o pastă omogenă. Apoi toarnă amestecul în oală și fierbe-l cu litrul de apă. Când a început să dea în clocot, stinge focul și lasă amestecul să se răcească, după care pune amestecul obținut într-un borcan și păstrează-l la frigider.

Ca să te bucuri de efectele magice ale acestei băuturi, bea 50 de ml zilnic, timp de 3 săptămâni, după care fă o pauză 7 zile.

Începe apoi o altă rundă, la fel, 50 de ml zilnic, timp de 3 săptămâni. Urmează acest tratament o dată la 6 luni și, în timp, vei vedea cum circulația sanguină îți va fi îmbunătățită, nivelul de colesterol și al trigliceridelor din sânge se va regla.

De asemenea, urmând acest tratament tensiunea arterială se va menține în limite normală, rinichii vor funcționa normal și vei spori capacitatea organismului de a elimina retenția de lichide.

Printre altele, acest remediu naturist ajută la întărirea sistemului imunitar, elimină depozitele de grăsime din organism și reîntinerește celulele grație proprietăților antioxidante.

Articol citit de 2871 persoane