Hipertensiunea și colesterolul mărit sunt afecțiuni cu care se confruntă numeroase persoane, însă acestea pot fi ținute în frâu prin alimentație, motiv pentru care îți propunem să descoperi câteva rețete de sucuri care sunt eficiente pentru combaterea lor.

Așadar pentru a-ți reduce tensiunea și colesterolul poți prepara suc din morcovi și țelină. Ai nevoie de următoarele ingredinte:

- doi morcovi
- două bucăți de țelină
- două mere verzi

Tot ce trebuie să faci este să tai legumele și să le treci prin blender. Consumă sucul obținut instant, iar dacă vrei să obții o cantitate mai mare de suc adaugă și un castravete, deoarece conține mai multă apă.

Suc care reduce tensiunea și colesterolul de spanac

La fel de eficient pentru a reduce colesterolul și tensiunea este și sucul de spanac, pe care-l poți obține amestecând următoarele ingrediente:
- 150 de grame de spanac
- o jumătate de legătură de praz
- patru morcovi
- o jumătate de rădăcină de ghimbir
- un cățel de usturoi
- un măr

Trece toate ingredientele prin blender și consumă amestecul obținut ingredient. Ai grijă, însă, să nu-l bei pe stomacul gol. Potrivit unui cardiolog american, acest suc, în cazul în care e consumat zilnic, poate reduce nivelul colesterolului de la 300mg/Dl la 190mg/Dl într-o lună

Suc de sfeclă roșie pentru reducerea tensiunii arteriale

Persoanele hipertensiune n-ar trebui să-și facă griji pentru problemele de sănătate, întrucât ar putea fi ținute în frâu cu ajutorul unui remediu naturit, precum sucul de sfeclă.

Ai nevoie de următoarele ingrediente:
- o sfeclă roșie
- 3-4 morcovi
- un măr

Trece prin blender ingredientele tăiate mărunt, iar apoi bea sucul pe stomacul gol. În scurt timp, tensiunea arterială mărită nu-ți va mai da bătăi de cap, astfel că vei ține bolile de inimă la distanță.

Articol citit de 2660 persoane