Durerile de orice fel, indiferent că vorbim de cele de spate, de cap ori articulare sunt extrem de neplăcute, motiv pentru care dr. Oz îți propune să descoperi câteva remedii naturiste pe care le poți încerca acasă la tine.

Remediu naturist pentru ameliorarea durerilor de spate

Extrem de frecvente sunt, fără doar și poate, durerile de spate. Indiferent că vorbim de cele lombare, dorsale ori cervicale, dr. Oz îți recomandă să încerci administrarea suplimentelor alimentare care conțin vitamina B12 ori un unguent cu capsaicină, întrucât va determina apariția unei senzații de căldură, îndepărtând astfel durerile.

Remediu naturist pentru durerile de cap

Dacă te confrunți cu dureri de cap, atunci cea mai simplă modalitate este să aplici un spray cu capsaicină. Va stimula numaidecât celulele nervoase.

Remediu naturist pentru dureri articulare

Potrivit dr. Oz, durerile articulare pot fi ameliorate rapid cu ajutorul ghimbirului ori a extractului de Boswellia. Se recomandă administrarea unei jumătăți de pudră de ghimbir, amestecată cu apă. Poți, de asemenea, să optezi pentru suplimentele alimentare ce conțin extract de Boswellia.

De asemenea, pentru ameliorarea durerilor de orice fel se recomandă adoptarea unui stil de viață echilibrat, lipsit de alcool și nicotină. Este, de asemenea, recomandat să faci mișcare regulat și să ieși la aer. Durerile de cap, însă, le poți combate doar încercând să nu te mai strezezi.

Articol citit de 247 persoane