Durerile articulare sunt extrem de întâlnite în rândul persoanelor de toate vârstele, motiv pentru care dacă te numeri printre cele care se confruntă cu astfel de probleme îți recomandăm câteva remedii naturiste, extrem de eficiente.

Durerile articulare apar, de obiei, la nivelul genunchilor, a umerilor și a coatelor, iar uneori sunt însoțite de o senzație de disconfort. Cauzate de artrită, care este de două tipuri la rândul ei, osteoartrită și poliartrită reumatoidă, aceasta din urmă apărând ca urmare a deteriorării cartilajului, durerile articulare pot fi ameliorate cu ajutorul unor remedii naturiste, la îndemâna oricui.

Așadar, pentru a scăpa de durerile articulare trebuie să încerci acest remediu naturist obținut din următoarele ingrediente:
- miere de albine
- muștar
- sare
- bicarbonat de sodiu
- 20 de grame de boia iute
- 20 de grame de praf de ghimbir

Amestecă câte o linguriță din fiecare ingredient și omogenizează. Pune amestecul într-o cutie ori într-un recipient. Ulterior, ori de câte ori simți că durerile nu-ți dau pace, aplică crema obținută pe zona dureroasă, acoperă cu o pungă de plastic și cu un fular, pentru a ține cald. Las-o să acționeze timp de o oră și jumătate, iar apoi clătește.

Pentru ca acest remediu să aibă roade, aplică această cremă timp de 4-5 zile la rând.

Durerile articulare pot fi, de asemenea, ameliorate, consumând ghimbir, care ajută la combaterea inflamațiilor și durerile articulare.

De asemenea, pe lângă remediile naturale pentru durerile articulare ar trebui să ai grijă la alimentație și să consumi fructe uscate, zeamă de lămâie, ulei de ficat de cod, oțet de mere organic, dar și quinoa și amarant, două super-alimente ce ajută la combaterea durerilor articulare cu ușurință.

Articol citit de 868 persoane