Aciditatea gastrică este o problemă cu care se confruntă cu multe persoane, la fel și gastrita, însă există numeroase remedii naturiste ce te vor ajuta să uiți e aceste probleme.

Senzația de arsură la stomac este extrem de neplăcută. Dacă unele persoane o resimt atunci când consumă anumite alimente, alteori poate doar să indice o afecțiune, și anume gastrita, care este cauzată de inflamarea mucoasei stomacului. Deși există numeroase medicamente pe piață pentru a combate aceste probleme, îți propunem să te limitezi la câteva remedii simple, care sunt la îndemâna oricui.

Conform experților în medicină naturopată, combinația de miere și aloe vera este un tratament eficient pentru a combate simptomele date de gastrită. În timp ce aloe vera ajută la reducerea inflamațiilor din organism și reglează digestia, deoarece conține aloină, un laxatv puternic ce ajută la eliminarea toxinelor în intestine, mierea este bogată în glucoză, care sporește absorbția monozaridelor în mucoasa intestinalpă. De asemnea, mierea este o sursă excelentă de fibre, vitamine și minerale, astfel că ajută la îmbunătățirea digestiei.

Ca să te bucuri de efectele acestui remediu naturist ai nevoie de trei lingurițe de gel de aloe vera, o linguriță de miere și 250 ml de apă. Amestecă toate ingredientele într-un blender, după care consumă-l de două sau de trei ori pe zi. Ca să combați simptomele date de gastrită este bine să consumi acest amestec de două ori pe zi, în caz preventiv, însă, poți să consumi un pahar după o masă.

 

Articol citit de 439 persoane