Durerile articulare apar nu doar în rândul persoanelor care au trecut de prima tinerețe, ci și în cazul celor care se confruntă cu traumatisme ori care au exercitat o presiune intensă. Deși sunt greu de suportat, durerile articulare pot fi combătute cu ajutorul unor remedii naturiste, la îndemâna oricui.

Durerile articulare sunt greu de îndurat, mai ales când unele persoane nu-și pot îndeplini activitățile zilnice, însă anumite remedii naturiste te pot ajuta să le combați încredere.

Spre exemplu, un remediu naturist pentru a ameliora durerile articulare este sucul de ridiche neagră. Tot ce trebuie să faci este să pisezi bulbii, să-i strecori și să consumi sucul, de trei ori pe zi. Specialiștii susțin că dacă vei prepara două-trei ridichi pe zi va fi suficient.

Recunoscută pentru puterea de a trata durerile articulare este și apa de orez. Tot ce trebuie să faci este să pui o cană cu orez, cu bob lung, într-un vas în care ai pus două căni cu apă. Lasă să stea așa pe timp de noapte, după care scurge apa și consumă lichidul rămas după-amaiaza.

Și ghimbirul este bun pentru a trata durerile articulare, întrucât ameliorează inflamațiile și nu are efecte secundare negative. Tot ce trebuie să faci este să consumi o lingură de pulbere de ghimbir cu un pahar cu apă, de două ori pe zi. Efectele se vor vedea, fără doar și poate, rapid.

Ceaiul verde poate ajuta, de asemenea, la ameliorarea durerilor articulații, întrucât sunt o sursă excelentă de antioxidanți, ce sunt responsabili de combaterea artritei și a durerilor cauzate de aceasta. Pentru efecte maxime, consumă o cană cu ceai verde în fiecare dimineață.

Articol citit de 2663 persoane