Tot mai multe persoane se confruntă cu afecțiuni ce se manifestă prin colesterol și tensiune mărite însă trebuie să știi că acestea pot fi menținute în frâu cu ajutorul unor remedii naturiste simple.


Așadar, pentru a regla nivelul de colesterol din sânge și pentru a-ți ține sub control tensiunea, poți încerca un remediu naturist obținut din ghimbir și miere.


Tot ce trebuie să faci este să amesteci o bucată de ghimbir ras cu o linguriță de oțet de mere, una de suc de lămâie, una de miere și un cățel de usturoi. Lasă tot amestecul într-un pahar în frigider, timp de 5 zile și apoi consumă câte o linguriță de 3 ori pe zi. În doar 7 zile vei începe să observi rezultatele, întrucât usturoiul are un conținut bogat de antioxidanți, ce ajută la regenerarea celulelor. Mai mult de atât, combinat cu celelalte ingrediente, va curăța vasele de sânge și le va întări pereții.


De asemenea, pentru a menține sub control nivelul de colesterol trebuie să încerci să incluzi în alimentația ta produse apicole precum polen, păstură, lăptișor de matcă sau propolis. Consumă 1-2 lingurițe în fiecare zi, timp de 30 de zile, pentru a te bucura de efecte.


Nivelul de colesterol din sânge poate fi ținut în frâu cu ajutorul boabelor de muștar. Consumă câte o linguriță cu boabe de muștar de 3 ori pe zi, înainte de masă cu 30 de minute iar în scurt timp veți constata că acesta s-a normalizat. La fel și lipdele din sânge.

 

Dacă te confrunți cu tensiune mărită ar trebui să încerci un remediu pe bază de sfeclă roșie. Ai nevoie de un kilogram de sfeclă roșie, pe care trebuie să o mărunțești. Apoi, într-un borcan de 3 litri, pune 2 litri de apă, adaugă sfecla și lasă totul la macerat timp de 5 zile. Ulterior, consumă câte 100 de ml de suc pe zi, după fiecare masă principală.

Articol citit de 4902 persoane