Dacă simți că ai nevoie de un boost de energie îți recomandăm să încerci acest suc de morcovi și ghimbir, ce are un conținut bogat de vitamine și minerale.

Să mănânci fructe și legume în fiecare zi te va ajuta să-ți menții sănătatea. Uneori, însă, poți să-i oferi organismului tău nutrienții de care are nevoie optând pentru un suc de morcovi și ghimbir.

Acesta nu doar că-ți conferă un boost de energie, însă are și numeroase beneficii pentru sănătate. Mai exact, acest suc e sănătos, delicios și o modalitate simplă de a-i oferi organismului tău vitamina A și C de care are nevoie. În plus, un pahar cu suc conține 130 de calorii, ceea ce înseamnă că e un substitut excelent pentru băuturile carbogazoase.

Sucul de morcovi și de ghimbir ajută, de asemenea, la întărirea sistemului imunitar, fiind bogat în vitamina A, C și E. Vitamina A este esențială pentru producerea celulelor albe din sânge în măduva osoasă, acestea fiind esențiale pentru distrugerea agenților patogeni ce pot da naștere unor boli. De asemenea, vitaminele C și E distrug radicalii liberi și formează un strat protector împotriva virușilor și bacteriilor.

Ghimbirul conține gingerol, un component activ ce normalizează tensiunea arterială și îmbunătățește circulația sângelui, reducând riscul de atacuri de inimă. De asemenea, acest suc conține vitamina A și C, ce previne depunerea colesterolului pe artere, reducând astfel riscul de a face boli de inimi.

Sucul de morcovi și de ghimbir este un remediu anticancer, întrucât consumul zilnic te poate ajuta să previi cancerul de sân, de stomac, dar și ovarian. În plus, ajută la îmbunătățirea digestiei, combate constipația și alte simptome precum arsurile stomacale.

Articol citit de 406 persoane