Dacă unii oameni aleg să bea apă cu lămâie dimineața, imediat după ce se trezesc, unii dintre specialiștii în nutriție îți recomandă să o consumi și seara, înainte de culcare, întrucât efectele sunt de-a dreptul nebănuite.

Apa cu lămâie băută seara, înainte de culcare, nu este periculoasă pentru sănătate, ci are numeroase beneficii pentru organism, întrucât îi va furniza nutrienții esențiali pentru a avea energie a doua zi.

Vei dormi mai bine - apa cu lămâie consumată seara îți va da un boost de nutrienți, ce te vor ajuta să ai energie pe tot parcursul zilei următoare și, mai mult de atât, va elimina inflamațiile din zona articulațiilor și te va ajuta să te relaxezi.

Vei arde mai ușor caloriile - dacă vrei să slăbești, atunci acest remediu este ideal pentru arderea caloriilor, dar și pentru eliminarea țesutului adipos. Este, însă, indicat să înlocuiești apa rece cu cea caldă.

Îți vei întări sistemul imunitar - grație conținutului bogat de vitamina C, un antioxidant puternic, apa cu lămâie ajută la întărirea sistemului imunitar, previne îmbolnăvirile și va conferi tenului un aspect luminos reducând gravitatea afecțiunilor dermatologice.

Îți va îmbunătăți starea de spirit - dacă traversezi o perioadă mai dificilă și simți că ești tristă, supărată, îngrijorată ori descurajată consumă un pahar cu apă și lămâie, întrucât ionii negativi îi vor da organismului tău un boost de energie.

Articol citit de 6915 persoane