Oțetul de mere și mierea sunt două ingrediente extrem de importante pentru organism întrucât în cazul în care sunt consumate cu regularitate și în doze optime, efectele se vor vedea imediat.

 

Așadar, potrivit specialiștilor în medicină naturopată, durerile articulare, problemele digestive și durerile în gât pot fi ameliorate cu ajutorul consumului de oțet de mere și miere pe stomacul gol.

Printre efectele date de consumul de oțet de mere și miere se numără și faptul că elimină surplusul de acid gastric și ameliorează problemele digestive. Ba mai mult, combate și constipația.

Dacă vrei să slăbești rapid, atunci e musai să consumi oțet de mere cu miere, întrucât sporește pierderea în greutate. Are, de asemenea, rolul de a reduce nivelul de colesterol din sânge și reglează tensiunea arterială.

Inflamațiile în gât pot să-ți dea bătăi de cap, însă n-ar trebui să-ți faci probleme. Consumă miere cu oțet de mere pe stomacul gol iar acestea vor dispărea instant.

Pentru ca efectele să fie vizibile rapid este musai să folosești produse cu ingrediente nefiltrate, în forma lor pură, întrucât doar în acest mod își vor păstra proprietățile nutritive.

Ca să bei oțet de mere cu miere trebuie să amesteci o linguriță de miere, cu una de oțet de mere și o cană de apă caldă. Bea totul dimineața, pe stomacul gol, timp de cel puțin o lună de zile. Vei scăpa de respirația neplăcută, vei avea o piele mai frumoasă și mai radiantă.

Articol citit de 4494 persoane